1. Home
  2. Hoe?
  3. Hoe kan ik mijn slaaprobot updaten?

Hoe kan ik mijn slaaprobot updaten?

Bluetooth verbinding.

Het allerbelangrijkste, voordat je de instellingen kunt wijzigen of je slaaprobot kunt updaten, is dat er een stabiele verbinding tussen je toestel en de slaaprobot is. Zodra deze verbinding gemaakt is, kun je de slaaprobot pas updaten en de instellingen wijzigen. Volg onderstaande stappen.

1. Zet bluetooth aan op je toestel.
  2. Zet je slaaprobot aan.
  3. Hou de slaaprobot en je toestel dicht bij elkaar.
  4. Open de app en ga naar het tabje ‘Home (onder aan in het midden van je scherm).
  5. Druk op de bliksem rechtsboven in de hoek. Je toestel gaat zoeken naar je slaaprobot.
  6. Wanneer je ‘SomnoxSleepRobot’ ziet, druk je hierop om de slaaprobot te selecteren. Je zult dan een vinkje zien verschijnen en daarna druk je op ‘Verbind’.
  7. Je toestel zal aangeven wanneer er een stabiele verbinding en geeft vervolgens aan ‘Laten we naar de app gaan’.
  8. Zorg ervoor dat de adapter NIET is aangesloten aan de slaaprobot.
  9. Ga terug naar ‘Home’. Je moet nu een melding zien bij het bliksem teken.
  10. Als dat NIET het geval is. Sluit de app af en open de app opnieuw.
  11. Maak opnieuw verbinding met je toestel en controleer of je nu wel de melding ziet verschijnen.
  12. Druk vervolgens op het bliksem teken en druk daarna op ‘Update’.
  13. Wanneer de update bezig is, laat de app open staan.
  14. Je kunt nu de adapter aansluiten als de batterij niet vol is.

Let op: Tijdens de update stopt de slaaprobot met ademenen en branden de vier LED lichtjes constant.

Wanneer de update is voltooid.

Wanneer de update succesvol is uitgevoerd, wordt dit aangegeven op het scherm van je toestel en gaat de slaaprobot uit. De bluetooth verbinding zal nu onderbroken worden (je ziet ‘error X’ in de app) en je dient de slaaprobot vervolgens opnieuw aan te zetten. Om te controleren of er een verbinding is druk je op het bliksem teken.

Bekijk ook de GIF’s hieronder.

Updaten van de slaaprobot

Wat je ziet wanneer de update klaar is

Bijgewerkt op augustus 6, 2019