Er zijn veel muziekgenres en iedereen heeft een andere smaak. Omdat ieders voorkeur zo verschillend is, kunnen we geen standaard geluidsinstellingen leveren, samen met de ademhalingsinstellingen. Daarom hebben we afspeellijsten geïntegreerd met muziek en geluiden die, op basis van onderzoek, ontspannend en rustgevend zijn voor je oren en geest. De muziek die we leveren, ontworpen in samenwerking met Manglemoose bevat onder anderen meditatiemuziek en omgevingsgeluiden. Meer weten over Manglemoose, klik hier!

De Slaaprobot bevat de volgende vooraf ingestelde muziek:

  • Diverse Meditatiemuziek

  • Diverse Natuurgeluiden, zoals vogels, de zee of regen

  • Witte en roze ruis

Om uit te vinden wat voor jou werkt, raden we aan te experimenteren met de diverse geluiden!


Muziek instellen naar jouw wensen

Om je eigen muziek voorkeuren in te stellen, ga je naar het homescherm binnen de app. Zorg ervoor dat je Slaaprobot aanstaat en deze verbonden is met de app. Nog niet verbonden? Klik hier om uit te vinden hoe dat moet.

Selecteer nu eerst via het tabje 'Home' het gewenste programma. In de schermafbeelding hieronder kiezen we het programma: Slapen.

Klik op Selecteer om het programma te selecteren en aan te passen.

Vervolgens kun je rustgevende geluiden inschakelen en de gewenste geluiden selecteren en opslaan. Je kunt ook de duur instellen van hoe lang je de muziek wilt afspelen. Klik op “Geen nummers geselecteerd” om de gewenste muziek te selecteren.

Beluister een korte preview van de muziek en maak een keuze van welke nummers je op de Slaaprobot wilt horen. Indien je meerdere nummers selecteert, zullen deze achter elkaar afgespeeld worden. Klik hierna op Geluiden opslaan om te bevestigen.

Klik vervolgens nogmaals op opslaan om de instellingen naar de Slaaprobot te verzenden.

Speelt de Slaaprobot een ander geluid af dan ingesteld? Klik dan hier om naar de oplossing voor dit probleem te gaan.


Eigen muziek afspelen

Voor de ervaren gebruiker bieden we ook de optie om eigen muziek op de SD kaart te zetten. Klik hier om uit te vinden hoe dat moet!


Geen muziek? Kan ook!

Wil je geluid helemaal uitschakelen? Je kunt geluid eenvoudig in- en uitschakelen via de app. Selecteer opnieuw het gewenste programma en schakel met de schuifregelaar rustgevende geluiden uit. Druk vervolgens op 'Opslaan'.


Muziek buiten de robot

Beluister ook eens onze zelf ontwikkelde slaapmeditaties. Klik op de knop hieronder om deze te beluisteren!


Kom je er niet uit?

Neem gerust direct contact op via de chat in onze app of bel ons. We helpen je graag verder:

  • Je kunt ons bereiken via de chat door rechtsonder op het lichtblauwe icoon te klikken.Did this answer your question?