Introductie

Wij raden je aan deze retourvoorwaarden aandachtig te lezen om volledig op de hoogte te zijn van je rechten en plichten met betrekking tot het retourneren van de Slaaprobot.

Beleid

Indien je (om welke reden dan ook) niet tevreden bent met je product na de levering, heb je het recht om de bestelling te annuleren (en dus de overeenkomst te beëindigen) binnen 30 dagen na de datum waarop je het product hebt ontvangen, mits het product in verkoopbare staat wordt geretourneerd. Wij hanteren het volgende beleid met betrekking tot het retourneren van een extra wasbare hoes:

  • De wasbare hoes zit nog steeds in de plastic verpakking: 100% compensatie op basis van aankoop;

  • De wasbare hoes is uit de plastic verpakking: 0% compensatie op basis van aankoop;

Let op! Het hierbij om de extra wasbare hoes die je apart kunt bijbestellen en niet om de gratis meegeleverde hoes. 

Met uitzondering van de kosten voor de retourzending, die voor je eigen rekening komen, kan het product binnen de gestelde termijn van 30 dagen kosteloos worden geretourneerd.

Let op. Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op producten die rechtstreeks bij Somnox (via webshop) worden gekocht. Na ontvangst van de geretourneerde producten wordt de terugbetaling binnen 14 dagen verwerkt.

Om gebruik te kunnen maken van het recht op retour dien je ons op de hoogte te stellen van je besluit om je bestelling te annuleren door middel van een duidelijke verklaring (bijv. een brief per post of e-mail). De eenvoudigste manier om een retourzending te doen is via het ontbindingsformulier. Je kunt de Nederlandse- of de Engelse versie gebruiken. Elke retourzending vanuit de Verenigde Staten of Canada moet worden verzonden naar Rush Order; in alle andere gevallen moet de retourzending naar Somnox BV  worden gestuurd.

Somnox BV t.a.v. Retouren, CIC Groothandelsgebouw, Stationsplein 45, A4.004, 3013AK, Rotterdam The Netherlands
Rushorder Somnox Inc. 110 Airport Drive NY 12590  WAPPINGER FALLS United States

Gelieve elk product dat je wenst terug te sturen zo snel mogelijk, maar niet later dan 14 dagen na verzending van het ontbindingsformulier terug te sturen. Somnox zal de betaling vervolgens binnen 14 dagen na ontvangst van de producten uitvoeren. Somnox kan worden toegestaan om een bedrag in mindering te brengen als blijkt dat er niet op de juiste manier met het product is omgegaan of als het product niet in de originele staat wordt geretourneerd.

Eventuele klachten over het product kunnen worden gericht aan [email protected] Somnox zal ernaar streven om binnen een redelijke termijn te reageren op deze klacht.

Did this answer your question?