Om er voor te zorgen dat de Slaaprobot je kan helpen bij het in slaap te vallen om je gedurende de dag energieker te maken, is het belangrijk dat de Slaaprobot zelf ook voldoende energie heeft.

Controleren batterij status

Wij raden je aan om elke ochtend na gebruik de Slaaprobot even op te laden. Op deze manier zorg je ervoor dat hij voldoende energie heeft om de komende nacht door te komen. Controleer het batterijniveau door op de knop met het batterij icoon te drukken. De batterij-indicatoren geven aan hoeveel energie er nog over is, zie hieronder:

De Slaaprobot opladen

Laad de Slaaprobot op door de stekker van de lader in de ingang voor de lader te steken en de lader aan te sluiten op een stroombron. Eenmaal opgeladen, kun je de lader uit de stroombron en uit de slaaprobot halen. Het kan geen kwaad om de Slaaprobot langer aan de lader te laten zitten. Er zit een overlaadbescherming op de adapter.

Hoe lang moet je de Slaaprobot opladen?

Laad de batterij van de Slaaprobot volledig op voordat je deze voor het eerst gebruikt. Wanneer deze is opgeladen, kleurt het licht van de Slaaprobot groen. Het duurt ongeveer vier uur om hem volledig op te laden. Tijdens het opladen kun je de Slaaprobot niet gebruiken.

Een volledig opgeladen Slaaprobot gaat, afhankelijk van het gebruik, enkele dagen mee. We raden je aan om de Slaaprobot regelmatig op te laden zodat je hem altijd kunt gebruiken.

Gaat de Slaaprobot niet aan nadat je hem hebt opgeladen?

Heb je de Slaaprobot volledig opgeladen (4 batterijlichten branden) maar gaat hij toch niet aan? Dan staat je Slaaprobot misschien in slaapstand. Lees hoe je dit probleem kunt oplossen via dit artikel: http://somnoxsupport.com/en/articles/3616367-de-slaaprobot-werkt-niet-zonder-de-lader-slaapstand

Did this answer your question?