In welke positie kan ik slapen?

De beste manier om met de slaaprobot te slapen is op de manier die voor jou het meest comfortabel voelt. Er is geen manier van slapen met de slaaprobot die voor iedereen werkt. Het allerbelangrijkste is dat je de ademhaling van de slaaprobot kunt voelen door je hand op het ademende gedeelte van de slaaprobot te leggen.

Ondanks dat de slaaprobot het makkelijkst in gebruik is bij specifieke slaaphoudingen, is het aan te raden om te experimenteren met verschillende slaaphoudingen om er achter te komen welke slaaphouding voor jou het prettigst voelt. De vorm van de slaaprobot is zo ontworpen dat je het makkelijk kunt omarmen in bed. Wanneer je het tegen je aanhoudt, voel je de ademhalingssimulatie tegen je hand.

De aanbevolen slaaphouding is de slaaphouding waarbij je op je zij ligt terwijl je de slaaprobot tegen je lichaam aanhoudt.

Als je op je rug slaapt, dan kan de slaaprobot te zwaar zijn om op je borst te leggen. Probeer de slaaprobot naast je neer te leggen en probeer een houding te vinden waarbij je toch de ademhaling voelt.

Als je liever op je buik slaapt, probeer ook dan verschillende houdingen, met de Slaaprobot naast je, waarbij je nog steeds de ademhaling voelt met je hand of op je zij.

Let op! De slaaprobot maakt alleen gebruik van een bewegingssensor bij de 'gesynchroniseerde' ademhaling. Het is niet nodig om de slaaprobot zo dicht mogelijk bij je mond te houden.

Kom je er niet uit?

Neem gerust direct contact op via de chat in onze app of bel ons. We helpen je graag verder:

  • Je kunt ons bereiken via de chat door rechtsonder op het lichtblauwe icoon te klikken.

Did this answer your question?