Als de slaaprobot alleen werkt wanneer de oplader is aangesloten, dan is hij waarschijnlijk in de slaapstand. In deze modus werkt de robot alleen met de lader aangesloten. Alle 4 de batterijlichten zullen branden zodra de oplader wordt aangesloten. Als de oplader is aangesloten, wordt de slaaprobot onmiddellijk uitgeschakeld en kan hij niet worden ingeschakeld.

Oplossen van de slaapstand 

Gelukkig kunt u de slaapstand zelf oplossen. Volg hiervoor de volgende procedure:

  1. Sluit de lader aan op een stopcontact en laad de slaaprobot op. Zorg ervoor dat het batterijlampjes één keer oplichten (het kan zijn dat je op de batterijknop moet drukken).
  2. Laat hem 17 uur lang opladen, zonder onderbreking.
  3. Haal de lader eruit: de robot zal onmiddellijk uitschakelen.
  4. Sluit de lader opnieuw aan: de robot begint opnieuw te laden. Let op: slechts één van de batterijlampjes zal oplichten of knipperen!
  5. Laat hem 2 uur lang opladen. Je bent klaar om de Sleep Robot te gebruiken zoals gebruikelijk. 
  6. Welterusten!

Voorkomen van een 'winterslaap'
De slaapstand wordt alleen geactiveerd bij lange opslagperiodes. Om te voorkomen dat de slaaprobot in de slaapstand komt, raden wij aan om de slaaprobot af en toe op te laden. Als je de Slaap Robot voor een langere periode opslaat zonder hem te gebruiken, laad hem dan elke 2 maanden volledig op. Dit zorgt voor een langere levensduur van de batterij van de slaaprobot.

Did this answer your question?