Om er voor te zorgen dat de Slaaprobot je kan helpen bij het in slaap te vallen om je gedurende de dag energieker te maken, is het belangrijk dat de Slaaprobot zelf ook voldoende energie heeft.

Controleren batterij status

Wij raden je aan om elke ochtend na gebruik de slaaprobot op te laden voor tenminste 4 uur. Op deze manier zorg je ervoor dat hij voldoende energie heeft om de komende nacht door te komen. Controleer het batterijniveau door op de knop met het batterij icoon te drukken. De batterij-indicatoren geven aan hoeveel energie er nog over is, zie hieronder:

De Slaaprobot opladen

Laad de Slaaprobot op door de stekker van de lader in de ingang voor de lader te steken en de lader aan te sluiten op een stroombron. Eenmaal opgeladen, kun je de lader uit de stroombron en uit de slaaprobot halen. Het kan geen kwaad om de Slaaprobot langer aan de lader te laten zitten. Er zit een overlaadbescherming op de adapter.

Hoe lang moet je de slaaprobot opladen?

Hoe lang uw robot moet worden opgeladen, hangt af van het batterijniveau. De Slaaprobot heeft ongeveer 4 uur nodig om volledig op te laden van 0% tot 100%. Wanneer de batterij volledig opgeladen is, gaat deze ongeveer twee nachten mee, afhankelijk van het programma die je kiest en de tijdsinstellingen. Echter adviseren we om de slaaprobot iedere dag op te laden, ongeacht het batterijniveau.

Did this answer your question?